Sav Kasabasi
08/09/2010 07:51:24
Ana Menü
ANA SAYFA
Forum Ana Sayfası
HABERLER
Tanıtım
Muhabbet Ortamı
Fotoğraf Galerileri
Video Galerisi
Gelenekler-Dilimiz
ATOLYE
Kelimelerin Dili
ARSİV
Linkler
İletişim
(SSS) Sıkça sorulan sorular
Haberler
Son Haberler
29 / 08 / 2010 - Hay...
20 / 08 / 2010 Üniv...
18 / 08 / 2010 - Sai...
08 / 08 / 2010 - Ade...
31 / 07 / 2010 - Nur...

Haber ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yorumlar
En Son Yorumlar
bu organizasyonu yap...
Güzel bir organizasy...
üniversiteyi kazanan...
Maaşallah kazananla...
Kamil kardeşim, yapt...
Ercan abinin dilekle...
Çok kıymetli adaşım ...
Allah rahmet eylesin.
Üniversiteyi kazanan...
:):)
Allah rahmet eylesin .
harikaa :) 5 yaş sen...
Turnuvayı düzenleyen...
ALLAH RAHMET EYLESİN.
Allah kabrini Cennet...
Atolye
Yazı çalısmaları
19.Yüzyılda Sav
Boiled Grape Juice M...
Historical Figures -...
History - Kasaba Ta...
Education - Eğitim
Economic life in the...
Geographical Feature...
Prologue - Önsöz
Main Page - Ana Sayfa
Miniyet
Kelimelerin Dili
Gobça = Düğme

Kullanımı
A herif sana pontur dayanmayo. Pontur dayansa gobçası dayanmayo. Birez az ye de, zayıfla gali.

Savlı Olmayanlar için
( Kocacığım, sana pantalon dayanmıyor. Pantalon dayansa düğmesi dayanmıyor. Biraz az ye de, zayıfla artık. )
22 / 05 / 2010 Kasabamızı 24 Saat Canlı İzleyebilme İmkanı
Sav Haberleri

Sav Belediyesi kurduğu kamera sistemleriyle internet üzerinden kasabamızın 24 saat canlı izlenebilmesine olanak sağladı. 4 ayrı noktaya yerleştirilen kameraların görüntülerine belediye internet sitesinden verilen linkle ulaşılabilmektedir. Bu olanağın kasabamıza hayırlı olmasını dileriz.

Kamera görüntülerine ve görüntülere ulaşmak için gerekli teknik bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ (www.sav.bel.tr)

Yazar E F S A N E - 22/05/2010 18:44:561 Yorumlar · 421 Okuma - Yazdır
Yorumlar

Yonetici
- 13/06/2010 01:41:55

SAV - Kamera Yayını

Aşağıdaki uzun uzun anlatışa bakarak bu işin zor olduğunu düşünüp gözünüz korkmasın. Aslında kısa ve kolay olan bir işi anlatmaya çalıştım. Biraz detaylı anlatarak kolay anlaşılır olmasına özen gösterdim. Aşağıdaki anlatımda anlaşılmayan veya eksik anlatılmış yerler varsa düzeltelim.

SAV - KAMERA YAYINI

Kamera görüntülerinin izlenebilmesi için belediyenin internet sitesinde açıklama bulunmakta. Fakat kullanıcılarımız için görüntüleri erişim için detaylı bir anlatım yapabiliriz.

Yayına ulaşmak için iki temel aşama var.

1- Görüntüleri izleyebilmek için gerekli eklentinin bilgisayara eklenmesi. (1 defaya mahsus yapılır)
2- Görüntülerin yayınlandığı adrese gidilmesi

Basamak basamak anlatmaya başlayalım.

1 - İlk olarak belediyemizin sitesinde kamera yayınının yapıldığı
adrese gitmemiz gerekiyor. Aşağıdaki adrese tıklayın.

http://78.187.12.103/index.htm

2 - Yukarıdaki adrese tıklayınca aşağıdaki resim gibi bir sayfa açılacaktır. (resmi daha büyük görmek için üzerine tıklayın.)

3 - Yukarıdaki resimde bilgisayara bir eklentinin eklenmesi gerektiğini belirten bir uyarı var. Görüntüleri izleyebilmek için bu eklentinin eklenmesi gerekli. Resimde kırmızı yuvarlak içinde "buraya tıklayın" yazısı var. Buraya tıklayıp eklentiyi indirmek istediğinizi belirtin. Size aşağıdaki resimdekine benzer bir pencere açılacaktır. (resmi daha büyük görmek için üzerine tıklayın.) "Yükle" seçeneğini seçip eklentiyi yükleyin.

4 - Yükleme işlemi bittikten sonra aşağıdaki resimde gösterildiğine benzer bir ekranla karşılaşacaksınız. Tabi kırmızı renkle eklenmiş sayı, ok, yuvarlaklar ve ilk yuvarlak içindeki "SAV" yazısını dikkate almayınız. Kolay anlatabilmek için ben ekledim. (resmi daha büyük görmek için üzerine tıklayın.)

Eğer resimde gördüğünüz ekranla karşılaşmadıysanız, sayfayı tekrar yenilemeniz gerekebilir. http://78.187.12.103/index.htm adresine tekrar tıklayınız. Yukarıdaki resimdeki ekranı gördüyseniz, devam edelim.

5 - Yukarıdaki resimde 1 nolu yuvarlak içine, resimde gösterildiği üzere, büyük harflerle SAV yazınız ve 2 nolu yuvarlakla gösterilmiş olan Ok tuşuna basınız. Size aşağıdaki resimde gösterilen ekrana benzer bir görüntü açılacaktır. İlk başta her hangi bir kamera görüntüsü olmayacaktır. Resme bakıp, "herhalde yanlış yaptım, benim kamera görüntüleri gelmedi", diye düşünmeyin. Anlatıma devam edelim. (resmi daha büyük görmek için üzerine tıklayın.)

6 - Yukarıdaki resimdeki görüntüyü biraz izah edelim. 1 nolu bölgede 4 tane kamera alanı görmektesiniz. 2 nolu bölgede ise, bu 4 alanda görebileceğiniz 4 farklı kamera seçeneği bulunmakta. İlk olarak, 1 nolu alandan herhangi bir kareyi seçiniz. (seçince etrafında yeşil renkte ince bir çerçeve göreceksiniz. Sonra, bu seçtiğiniz alanda görmek istediğiniz kamera tercihinizi 2 nolu alanda gösterilen seçeneklere çift tıklayarak belirleyiniz. Tercih ettiğiniz kameranın yanında yayının başladığını gösteren küçük mavi bir üçgen göreceksiniz. Örnek olarak, yukarıdaki resimde 1. ve 3. kameraların yayınları açık durumda (Bakınız. 2 nolu alandaki ilgli kamera seçeneklerinin üstündeki mavi üçgenlere.) Eğer kamera yayınlarından birini kapatmak isterseniz, 2 nolu alandan ilgili kamera seçeneğinin üstüne çift tıklayarak görüntüyü kapatabilirsiniz.

Bitti...
Hadi hayırlı olsun... :)

.

Yorum Gönder
Yorum Gönderebilmek için Üye Girişi yapmalısınız yada Sitemize Üye Olmalısınız.
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz ÜYE Olmadınız mı?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Şifremi Unuttum?
Şifrenizi öğrenebilmek için Buraya Tıklayın.
Sitede Durum
Çevrimiçi Ziyaretçi: 2
Çevrimiçi Üye Yok

Kayıtlı Üye: 465
Aktivite Edilmemiş Üye: 1
En yeni Üyemiz: canmaya
419540 Farklı Ziyaretçi