Sav Kasabasi
05/09/2010 23:47:02
Ana Menü
ANA SAYFA
Forum Ana Sayfası
HABERLER
Tanıtım
Muhabbet Ortamı
Fotoğraf Galerileri
Video Galerisi
Gelenekler-Dilimiz
ATOLYE
Kelimelerin Dili
ARSİV
Linkler
İletişim
(SSS) Sıkça sorulan sorular
Haberler
Son Haberler
29 / 08 / 2010 - Hay...
20 / 08 / 2010 Üniv...
18 / 08 / 2010 - Sai...
08 / 08 / 2010 - Ade...
31 / 07 / 2010 - Nur...

Haber ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yorumlar
En Son Yorumlar
Güzel bir organizasy...
üniversiteyi kazanan...
Maaşallah kazananla...
Kamil kardeşim, yapt...
Ercan abinin dilekle...
Çok kıymetli adaşım ...
Allah rahmet eylesin.
Üniversiteyi kazanan...
:):)
Allah rahmet eylesin .
harikaa :) 5 yaş sen...
Turnuvayı düzenleyen...
ALLAH RAHMET EYLESİN.
Allah kabrini Cennet...
:)))
Atolye
Yazı çalısmaları
19.Yüzyılda Sav
Boiled Grape Juice M...
Historical Figures -...
History - Kasaba Ta...
Education - Eğitim
Economic life in the...
Geographical Feature...
Prologue - Önsöz
Main Page - Ana Sayfa
Miniyet
Kelimelerin Dili
Da Böle = "İşte bu kadar" demek için kullanılan, "büyük" anlamına gelen, şaşırma ifadesi

Kullanımı
Dün Tekle'den aşşa doru geliyodum. Mezerliğin orda ne gödüm biliyon mu? Da böle gara ilan. Nassı hemen seyittiğim, ordan gaştım.

Savlı Olmayanlar için
( Dün Tekler Mahallesinden aşağıya doğru geliyordum. Mezarlığın orada ne gördüm biliyor musun? İşte bu kadar büyük bir kara yılan gördüm. Nasıl hemen koştum, oradan kaçtım. )
Başlığı Görüntüle
Sav Kasabasi | Sav Ortamı | Halısaha Turnuvası Özel
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Yazar ÇSK 2008
azade
Üye

Üye Resim

Nereden: ISPARTA
Katılım Tarihi: 29.05.07
Mesaj Tarihi 17/03/2008 18:01
ÇSK , 2008 sezonu hazırlıklarına dün akşam (16/03/2008) Gece Yolcuları ile yaptığı hazırlık maçıyla start verdi...

Maç sonrası bizi kırmayıp reportaj isteğimizi geri çevirmeyen futbolcular : " Çok fazla maç eksiğimiz var , dolayısıyla bu da maçtaki performanzımızı olumsuz etkiledi..ama tabi ki bu sadece bir hazırlık maçı..eksiklerimizi görmemiz ve ona göre tedbirler almamız açısından faydalı oldu.. hazırlık maçlarımız devam edecek " .....

bu sezon taktiksel anlamda yenilikler yapacaklarını belirten oyuncular : " futbol günden güne değişiyor ve gelişiyor...biz de çağdaş futbola ayak uydurma adına oyun anlayışımızda bazı köklü değişikler yapmayı düşünüyoruz... takım halinde savunma ve takım halinde hücum , günümüzdeki total futbolun olmazsa olmazı...sahada daha kollektif bir oyun sergileyebilmek ve bu sistemi takıma tam manasıyla özümsetebilmek tabii ki biraz zaman alacaktır...onun için taraftarlarımızn hazırlık dönemi boyunca sabırlı olmalarını istiyoruz...onlara bu sezon daha iyi bir ÇSK izletmek adına yönetim , oyuncular , teknik heyet var gücüyle çalışıyor...taraftarımızın desteği de arkamızda oldu mu , aşamayacağımız hiç bir engel olamaz... "

ÇSK ' ya 2008 sezonunda başarılar dileriz...
fsmsoylu@hotmail.com fatih soylu Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: ÇSK 2008
CAPAN
Üye

Üye Resim

Nereden: ısparta
Katılım Tarihi: 27.08.07
Mesaj Tarihi 17/03/2008 18:05
Reform çalışmalarınızı ilgiyle ve de dikkatle izleyeceğiz...
GÖKKUŞAĞINDA da yeni transferler gündemde...smiley

rcapan81@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
ktulum
Üye

Nereden: Ankara
Katılım Tarihi: 18.01.07
Mesaj Tarihi 17/03/2008 20:51
Gökkuşağı'nın tranfer haberleri başkente kadar ulaştı. Yönetimin basından sır gibi sakladığı transferlerle ilgili olarak spor camiasında çeşitli söylentiler dolaşmakta. Söylentiler transfer edilecek oyuncuların yabancı oldukları yönünde. Klübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre bu iki yabancı oyuncu da Honduraslı.

Diğer taraftan ÇSK'nın açılımının ne olduğu konusunda belirsizlik sürmekte. Klup yetkilileri SavTv muhabirlerinin sorularını yanıtlamaktan kaçınırken, önceki gün SavTv'nin "32. Dakka" adlı spor programına telefonla bağlanan ve ismini vermeyen bir izleyici, ÇSK'nın ismi konusunda önemli açıklamalar yapacağını belirtti. Daha sonra ÇSK isminin açılımının Çukurçayır Spor Kulübü olduğunu belirten izleyici, şu internet adresini de "dubleve dubleve dubleve nokta cukurcayir nokta blogspot nokta kom" diyerek, kanıt olarak gösterdi. Yani www.cukurcayir.blogspot.com "Sayfanın en sonunda takımın amblemi bile var." dedi. Bunun üzerine programın değişmez katılımcısı Ahmet ÇakıpAtar "Hadi oradan sende, bu imkansız. Eğer bu dediklerin doğruysa, Yarbaşından zımbazık bir arka ot edip, teklere kadar otu deymenönünden geçerek sırtımda getireceğim." dedi. Şok etkisi yaratan bu sözler üzerine programa reklam arası verildi. Reklam sonrası "32. Dakka" programı başka konu ve konuklarıyla yayına devam etti. Şuan söz sırası klüp yetkililerinde. Ahmet ÇakıpAtar köyün kahvesinde gelişmeleri yakından izliyormuş. "Yaw şaka yaptım dese de." Etrafındakiler pek buna itibar etmiyorlarmış.

Ve son olarak.. Benim her zaman en fovori takımım, kazansa da kaybetse de Mevlana Spor'dur. Araya mesafeler girmiş olup, hiç bir maçını seyredememiş olsam da, Ankara'da fanatik bir taraftarı olarak Mevlana Spor'u desteklemekteyim. Bekir abi'ye selamlarımı iletirim.

.

....

AYiNeSi iŞTiR KiŞiNiN LaFa BaKıLMaZ

http://kamiltulum.blogspot.com/
....
Düzenleyen: ktulum Düzenleme Tarihi: 18/03/2008 08:57
Mühendis k.tulum@yahoo.com kamiltulum@hotmail.com İş: Tübitak - Ev: Aşti yakınlarında http://kamiltulum.blogspot.com/ Özel Mesaj Gönder
CAPAN
Üye

Üye Resim

Katılım Tarihi: 27.08.07
Mesaj Tarihi 17/03/2008 22:07
smileysmileysmiley

rcapan81@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
YeNeR
Üye

Üye Resim

Nereden: ısparta - SAV
Katılım Tarihi: 03.03.07
Mesaj Tarihi 17/03/2008 22:37
E iide sn.ÇSK yetkilileri neden GECE YOLCULARI'na farklı bir şekilde mağlup olduğunuzu kamuoyuna yansıtmıyorsunuz?

Bence komuoyunun bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum.

Doğumum anama hamallıktı,yaşamam bana.
Ölümüm bile hamallık,cenazemi taşıyana...
muhasebeci-öğr. suleyman_yener syener suleyman@yener.com Özel Mesaj Gönder
YeNeR
Üye

Üye Resim

Mesaj Tarihi 17/03/2008 22:38
Ayrıca GECE YOLCULARI kaptanı olarak takımımız hakkında değerlendirmelerde bulunmak istiyorum.

-Takımımız çalışmlarını aksatmadan sürdürmeye devam etmektedir.
-Zaman zaman da hazırlık maçları yaparak kendi içinde durum değerlendirmeleri yapmaktadır.
-Takım bünyesine genç ve yetenekli futbolcuları katma açısından devamlı bir çalışma halinde olup haftada en az 2 gün antreman maçları yapmaktadır.
-Yapılan kamuoyu yoklamaları ile elde edilen bilgilere dayanarak şu anda takımımızın kasaba içerisindeki takımlar içinde en iyisi olduğu gözükmektedir.Bunuda takım arkadaşlarımızın futbol ruhu ve yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarına borçlu olduğumuz bir gerçektir.

Ben takım kaptanı olarak arkadaşlarımla gurur duyuyor ve hepsine teşekkürü bir borç biliyorum.

2008 sezonunda başta GECE YOLCULARI olmak üzere bütün takılarımıza başarılar diliyorum.

Düzenleyen: YeNeR Düzenleme Tarihi: 17/03/2008 22:41
suleyman
Üye

Nereden: mersin
Katılım Tarihi: 17.03.07
Mesaj Tarihi 18/03/2008 10:22
Ne güzel hiç olmazsa isimler türkçe. tüm takımlara başarılar.yazın bi takımda biz mi çıkarsak ne yapsak yoksa aranızdan bir takıma transfer mi olsak ne yapsak ki?
Not:yedek beklerim,kaleye geçerim,top toplarım,sizin için şimdiden rejime bile başlarım.bonservisim elimde.kapris yapmam özel isteklerim yok.efendim teklifleri bekliyorum.

An apple a day keep the doctor away.it is an english idiom.
öğretmen Özel Mesaj Gönder
macuroglu
Üye

Üye Resim

Nereden: ısparta(konya)
Katılım Tarihi: 25.09.07
Mesaj Tarihi 18/03/2008 14:16
smileysmileysmileysüleyman abi biraz ağırdan sat kendini yaw. sende maşallah her mevkiyi kabulleniyorsun
Düzenleyen: macuroglu Düzenleme Tarihi: 18/03/2008 14:18
öğrenci(almanca öğrt. konya) ozgocmen_32@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
suleyman
Üye

Mesaj Tarihi 18/03/2008 15:32
Eee Kurt kocayınca tekme vuran çok olurmuş sevgili Macuroğlu,baksana teklif bile yok.sanırım sahada yığılır kalır başlarına bela olurum diye korkuyolar.e haklılar vesselam.

ahmetsoylu
Üye

Katılım Tarihi: 13.01.07
Mesaj Tarihi 18/03/2008 16:52
Bütün kalbimizle ÇSK destekliyoruz.kendilerina başarılar diliyoruz maçlarını seyretmeyi zevkle bekliyoruz.smileysmiley
İhtiyac olursa yedek olarak beklemeye hazırız teklif gelirse de geri çevirmek olmaz hani değilmi.........smileysmileysmileysmiley

kamu soylu-32@hotmail.com savkasabasi.com Özel Mesaj Gönder
ktulum
Üye

Mesaj Tarihi 18/03/2008 20:50
Görünen o ki, takımlar yeni sezon için oldukça iddialı. Transfer piyası da oldukça hareketli olacağa benziyor. En hazır takım Geceyolcuları olarak gözükürken, ÇSK tüm sessizliğini koruyor. Son durum karşısında yönetimin toplantı üzerine toplantı yaptığı klübe yakın kaynaklar tarafından belirtiliyor. Gökkuşağı spor'un yapacağı transferler ise merakla bekleniyor. Yapacağı transferler de her gün farklı bir isim ön plana çıktığı ve son durumun çok net olmadığı için, kesin isimler yönetim açıklama yapmadan ortaya çıkmayacağı konuşuluyor .

Fakaaaaat transfer sezonun en flash transferini Mevlana Spor'a gönül verenler olarak biz gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Transferi çok sıkı bir çalışmayla kısa zamanda gerçekleştirdik. Transfer haberimizin duyulmasıyla, son gelişmelerden dolayı kriz yaşayan piyasaya ve dibe vuran borsaya rağmen, takımımızın borsadaki hisse senetleri tavan yaptı. Eurosport kanalının yayını kesip son dakika gelişmesi olarak duyurduğu haber, spor dünyasında süpriz etkisi yaptı. Klübümüzden konuyla ilgili detaylı açıklamayı ilerleyen zamanlarda yapacağız. Transferlerimiz sürecek. Bizi izlemeye devam edin.

İşte merak edilen transferimiz. Resmin altındaki linki tıklayın:

http://www.savkasabasi.com/forum/php-files/images/news/imzatoreni.jpg

....

....
Mühendis k.tulum@yahoo.com kamiltulum@hotmail.com İş: Tübitak - Ev: Aşti yakınlarında http://kamiltulum.blogspot.com/ Özel Mesaj Gönder
YeNeR
Üye

Üye Resim

Mesaj Tarihi 18/03/2008 22:39
LÜTFEN Sn.ktulum! Böyle asparagas ve asılsız haberlerle kamuoyunu yanıltmayın.

Transfer konusunda ismi geçen kardeşimiz Yunus PALA'nın bonservisi hala klüp yönetiminde olup arkadaşımızı herhangi bir takıma transfer etme gibi bir düşüncemiz kesinlikle bulunmamaktadır.

ktulum
Üye

Mesaj Tarihi 19/03/2008 01:11
smiley smiley Efendim dikkat ederseniz, biz kamuoyuna herhangi bir isim vermedik.

....

....
PASHA
Üye

Üye Resim

Katılım Tarihi: 09.07.07
Mesaj Tarihi 20/03/2008 00:55
T.C. Şube Kodu ve adı Çek Tutarı Keşide Yeri ve Tarihi
GANİBANK AŞ. 0114-Isparta #17.800.000,00YTL. Isparta-18/03/2008

Bu çek karşılığında Yunus Pala emrine Onyedimilyon sekizyüz
bin yeni türk lirası ödeniyiniz.

Müşteri Hesap No: 0114 1555 431 00 MEVLANA SPOR AŞ.
Çek No:0084

Borsaya yeni tranferimizi bildirdikten sonra hisselerimiz tavan yapmıştır.
Herhangi bir yanıltıcı beyanat söz konusu değildir.Yapılan olağan genel kurul toplantısında yönetime yetki verilmiş olup flaş transferler devam edecektir.
Mevlana Spor Aş. Yönetim Kurulu

Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi
Kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni
Düzenleyen: PASHA Düzenleme Tarihi: 20/03/2008 01:16
MUhasebe-Finans iboipekci@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
ahmetsoylu
Üye

Katılım Tarihi: 13.01.07
Mesaj Tarihi 20/03/2008 10:49
Benide alın takımınıza transfer ücreti istemiyorum.ne öyle çek filan biz karın tokluğuna çalışırız be.smileysmileysmiley

kamu soylu-32@hotmail.com savkasabasi.com Özel Mesaj Gönder
reis
Üye

Üye Resim

Katılım Tarihi: 21.03.07
Mesaj Tarihi 20/03/2008 14:25
Şimdiden yeni oluşumlar içinde olan GÖKKUŞAĞI ve GECE YOLCULARI na başarılar dileriz.Kadrolarınızda değişiklikler olması bizi üzdü çünkü biz istikrardan yanayız ,ki bunuda bu sene şampiyon olarak göstereceğiz.ayrıca sayın yener: adı üstünde hazırlık maçı biz bu maçlara önem vermiyoruz hem sizin performansınızı merak ediyorum acaba formayı süleymandan kapabilecekmisin...sayın ktulum klüp isminin açılımıyla ilgili yapmış olduğunuz açıklama incelemeye alınmış olup hakkınızda karalama kampanyası yapmış olduğunuzdan dolayı kulübümüzce dava açılmıştır.tüm takımlara yeni sezonda başarılar diler turvuva 2. liğini hak edeniniz kazansın...smileysmiley

HER ZAMAN MUTLULUĞUN DORUĞUNDAYKEN GÜLÜNMEZ, BAZEN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE UÇURUM KENARINDAYKEN BİLE GÜLÜMSEYECEKSİN
ismail ala Özel Mesaj Gönder
ktulum
Üye

Mesaj Tarihi 21/03/2008 02:02
Bize açılan davayı saygıyla karşılıyoruz. Hazırlık maçı sonrası yaşadığınız olumsuz havayı dağıtmak üzere bize dava açtığınız kanısındayız. Davalarınıza yanıtımız yaptığımız transferlerle olacaktır. smiley

Transferlerimiz son sürat devam ediyor. Sezona süpriz transferle devam ediyoruz. En son transferimiz, bu işte ne kadar iddialı ve sınır tanımaz olduğumuzu göstermektedir. Özel bir uçakla tesislerimize getirdiğimiz transferimize imza attırmış bulunmaktayız. Kendisine açık çek verilmiştir. Transfer girişimimizi derinden ve titiz bir çalışmayla basından gizli olarak gerçekleştirdiğimiz için imza töreninde basın adına sadece SavTV bulunmaktaydı. İmzatöreninden bir karenin verildiği aşağıdaki fotoğrafı da ilk olarak sitemizde yayınlanmaktadır. Yarının spor dünyasının gündeminde şok etkisi yaratacağını tahmin etmekteyiz. Bu transfer sonrası borsada artış gösterecek hisse senetlerimizin gelirini yardım kuruluşlarına bağışlayacağız.

Bizi izlemeye devam edin.

Transferimizle ilgili fotoğrafa alttaki linkten ulaşabilirsniz.

http://www.savkasabasi.com/forum/php-files/images/photoalbum/album_23/imzatoreni_2.jpg

....

....
Düzenleyen: ktulum Düzenleme Tarihi: 21/03/2008 02:06
sewa
Üye

Katılım Tarihi: 06.07.07
Mesaj Tarihi 21/03/2008 09:30
ÇSK KAPTANI FATIH ABI YI MEVLANAYA MI TRANSFER ETMISLER INANMAM YA....smiley
ÇSK DAGILIR O ZAMAN BU HABERIN ASLI VARMI ACABAsmileysmiley
Özel Mesaj Gönder
suleyman
Üye

Mesaj Tarihi 21/03/2008 09:39
Korkma Sewa,elime bi pompalı alır bende çsk ya geçerim.bak bakalım bizim kaleye gelebiliyorlar mı?

reis
Üye

Üye Resim

Katılım Tarihi: 21.03.07
Mesaj Tarihi 27/03/2008 13:25
sayın ktulum sizin hangi tarafda olduğunuzu anlayamadım.(mevlana mı gece yolcuları mı) ama bizim karşımızda olduğunuz kesin. son yapmış olduğunuz transfer haberinin asılsız olduğunu 23-03-2008 pazar günü yapmış olduğumuz hazırlık maçımızda herkes gördü.herhangi bir transferimiz olduğu zaman klüp yöneticimiz penchero veya basın sözcüsü azade açıklama yapacaktır. sevgilerimizle....

HER ZAMAN MUTLULUĞUN DORUĞUNDAYKEN GÜLÜNMEZ, BAZEN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE UÇURUM KENARINDAYKEN BİLE GÜLÜMSEYECEKSİN
ismail ala Özel Mesaj Gönder
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Atlanılacak Forum:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz ÜYE Olmadınız mı?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Şifremi Unuttum?
Şifrenizi öğrenebilmek için Buraya Tıklayın.
Sitede Durum
Çevrimiçi Ziyaretçi: 3
Çevrimiçi Üye Yok

Kayıtlı Üye: 465
Aktivite Edilmemiş Üye: 0
En yeni Üyemiz: canmaya
418722 Farklı Ziyaretçi